Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33

Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

116 kg

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33

Maak kennis met de Killerbee FX3 Super Hornet drone, een ware krachtpatser geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Deze drone is uitgerust met een dubbele camera, waardoor je prachtige foto's en video's kunt vastleggen vanuit verschillende hoeken. Met de toevoeging van de optical flow sensor, geniet je van een stabiele vlucht zonder constant bijsturen. Ook beschikt de drone over obstakelontwijking, waardoor de kans op een botsing aanzienlijk kleiner is. De Killerbee FX3 Super Hornet drone biedt een vliegtijd van maar liefst 11 minuten per batterij. Maar dat is nog niet alles! Met de Ultra Fly More Combo ontvang je maar liefst 3 batterijen, waardoor je in totaal 33 minuten kunt vliegen. Of je nu een beginner bent die wilt oefenen met het maken van luchtopnames of een ervaren piloot die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, met deze drone kun je alle kanten op. De gebruiksvriendelijkheid maakt het een ideale keuze voor het hele gezin. Kies voor de Killerbee FX3 Super Hornet drone en ontdek de wereld van luchtfotografie en plezier!

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33

Voor de Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 weegt 116 kg.

Deze Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX3 Super Hornet Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 33 heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera