Search
Close this search box.
  1. drones
  2. E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief door snel verder te lezen.

Specificaties E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Type drone

Quadcopter | Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

250 g

Maximale snelheid

50 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

2 Megapixel

Oplaadtijd

240 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

150 m

Omschrijving van de E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

De E99 Drone met 4K Camera is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fotografen en enthousiaste drone-piloten. Met zijn hoogwaardige 4K Camera legt deze drone adembenemende beelden vast, zowel binnen als buiten. Of je nu de prachtige natuur wilt vastleggen of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden en familie, deze drone is voor jou. De drone wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je gemakkelijk de controle over de drone hebt. Daarnaast kun je ook je smartphone gebruiken om de drone te besturen via een speciale app. Zo kun je de drone op afstand besturen en de mooiste opnames maken. Naast zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, biedt de E99 Drone ook verschillende vliegfuncties om je vliegervaring te verbeteren. Met de 360 graden rol-functie kun je spectaculaire stunts uitvoeren in de lucht. De race modus zorgt voor een spannende en snelle vliegervaring. Met de headless modus hoef je je geen zorgen te maken over de oriëntatie van de drone, wat perfect is voor beginners. En met de zweef modus kun je stabiele en trillingvrije beelden maken. Kortom, de E99 Drone met 4K Camera is een veelzijdige en krachtige drone die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Met zijn vele functies en geweldige beeldkwaliteit zorgt deze drone voor urenlang plezier en prachtige opnames.

Veelgestelde vragen over de E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Voor de E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief weegt 250 g.

Deze E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een maximale snelheid van 50 km/h.

De E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief kunnen maximaal 150 m van elkaar af zijn. 

De E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een camera met 2 Megapixel.

De E99 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een oplaadtijd van 240 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera