Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische

Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische door snel verder te lezen.

Specificaties Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

177 kg

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

2 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische

De Drone met Camera is een revolutionair apparaat dat zowel beginners als ervaren drone-piloten zal verbazen. Deze drone is uitgerust met een verstelbare 4K-camera waarmee je adembenemende foto's en video's kunt maken vanuit de lucht. Of je nu een professionele fotograaf bent die op zoek is naar unieke perspectieven, of gewoon een avontuurlijke ziel die graag de wereld van bovenaf verkent, deze drone is perfect voor jou. Wat deze drone echt onderscheidt, is de mogelijkheid om dankzij de 5GHz-technologie en WIFI FPV live beelden te streamen naar je smartphone of tablet. Je kunt nu dus direct meekijken met de opnames terwijl de drone door de lucht vliegt. Daarnaast beschikt deze drone over niet één, maar twee camera's! Met de optische camera aan de onderkant kun je nauwkeurige en stabiele opnames maken, terwijl de 4K-camera aan de voorkant je de mogelijkheid biedt om verbazingwekkende luchtfoto's te maken. Deze Drone met Camera is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de handige bedieningselementen kun je de drone gemakkelijk besturen, zelfs als je nog nooit eerder een drone hebt gevlogen. Daarnaast is de drone uitgerust met verschillende vliegmodi, zoals de follow me-modus en de circle mode, waarmee je moeiteloos professioneel ogende opnames kunt maken. Kortom, de Drone met Camera is een must-have gadget voor iedereen die op zoek is naar een unieke en opwindende manier om de wereld om ons.

Veelgestelde vragen over de Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische

Voor de Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische weegt 177 kg.

Deze Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische heeft een camera met 2 Megapixel.

De Drone Drone met Camera Verstelbare Camera 4K Camera 5GHz Drone met WIFI FPV Drone met 2 Cameras Optische heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera