Search
Close this search box.
  1. drones
  2. CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone

CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone door snel verder te lezen.

Specificaties CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

240 g

Maximale snelheid

39 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

4 Megapixel

Oplaadtijd

40 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone

De CY Goods K99 Max Drone is de perfecte metgezel voor avonturiers die graag unieke luchtfoto's en video's willen vastleggen. Deze geavanceerde drone is uitgerust met een hoogwaardige Full HD-camera, waarmee je adembenemende beelden kunt maken vanuit de lucht. Of je nu buiten in de natuur wilt vliegen of binnen in je woonkamer, deze drone is geschikt voor alle omstandigheden. Een van de meest opvallende kenmerken van de K99 Max Drone is de obstakel ontwijkingstechnologie. Dankzij geavanceerde sensoren kan deze drone obstakels in zijn omgeving detecteren en vermijden, waardoor je vliegervaring veiliger en zorgeloos wordt. Of je nu door smalle doorgangen manoeuvreert of over bomen en gebouwen vliegt, deze drone zal moeiteloos obstakels ontwijken en je in staat stellen om te genieten van een soepele vlucht. Om ervoor te zorgen dat je langer kunt genieten van je vliegavonturen, wordt de K99 Max Drone geleverd met een extra gratis batterij. Hierdoor kun je langer in de lucht blijven en nog meer geweldige beelden vastleggen. Bovendien wordt deze drone geleverd met een handige opbergtas, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen en veilig kunt opbergen wanneer je niet aan het vliegen bent. Kortom, de CY Goods K99 Max Drone is de ideale drone voor zowel beginners als ervaren piloten die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige drone met camera.

Veelgestelde vragen over de CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone

Voor de CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone weegt 240 g.

Deze CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone heeft een maximale snelheid van 39 km/h.

De CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone heeft een camera met 4 Megapixel.

De CY Goods K99 Max Drone Drone met camera en opbergtas Obstakel ontwijking Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone heeft een oplaadtijd van 40 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera