Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor

Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor door snel verder te lezen.

Specificaties Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor

Type drone

Mini-drone | Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

150 g

Maximale snelheid

40 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

22 Megapixel

Oplaadtijd

2 uur

Maximale afstand afstandsbediening

500 m

Omschrijving van de Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor

De Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS is de perfecte metgezel voor avonturiers die graag adembenemende beelden vastleggen. Met zowel een 1080p frontcamera als een 1080p bottomcamera, kun je genieten van haarscherpe opnames vanuit verschillende perspectieven. Of je nu buiten in de natuur bent of binnen in een grote ruimte, deze drone is geschikt voor alle omstandigheden. De drone wordt geleverd met een handige opbergtas, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast ontvang je ook maar liefst 2 accu's, zodat je geen moment hoeft te missen tijdens je vluchten. Met de eenvoudig bedienbare remote controller kun je de drone moeiteloos op afstand besturen. Wat deze drone echt bijzonder maakt, is de ingebouwde GPS-functie. Hiermee kun je de drone nauwkeurig volgen en controleren, waardoor je nog meer vertrouwen hebt tijdens het vliegen. Met een vliegduur van maar liefst 40 minuten en een bereik van 0.2 kilometer, kun je zonder zorgen op verkenning gaan en de prachtigste beelden vastleggen. Voeg een nieuwe dimensie toe aan je avonturen met de Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS!

Veelgestelde vragen over de Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor

Voor de Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor weegt 150 g.

Deze Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor heeft een maximale snelheid van 40 km/h.

De Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor kunnen maximaal 500 m van elkaar af zijn. 

De Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor heeft een camera met 22 Megapixel.

De Nuvance Drone met 1080p Camera en GPS voor Buiten en Binnen inclusief Opbergtas en 2 Accu's Mini Drone Drone voor heeft een oplaadtijd van 2 uur.

Ontdek nog meer drones met camera