Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

116 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Maak kennis met de Killerbee FX1 Maverick drone, een geweldige keuze voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar avontuur in de lucht. Deze drone is perfect voor beginners en ervaren piloten, en biedt eindeloze mogelijkheden voor het vastleggen van adembenemende beelden. Met de dubbele camera aan boord kun je vanuit verschillende hoeken prachtige foto's en video's maken, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten. De FX1 Maverick drone is uitgerust met een gimbal aan de voorkant, waardoor je de camera op afstand 90 graden kunt kantelen en zo de perfecte hoek kunt vinden. Daarnaast zorgt de optical flow sensor ervoor dat de drone stabieler vliegt en minder correcties nodig heeft, wat resulteert in vloeiende opnames. En maak je geen zorgen over botsingen, want deze drone is voorzien van obstakelontwijkingstechnologie, waardoor de kans op ongelukken aanzienlijk wordt verkleind. Met een vliegtijd van 11 minuten per batterij kun je lang genieten van je vluchten. En met de Ultra Fly More Combo, die wordt geleverd met maar liefst 4 batterijen, kun je in totaal 44 minuten in de lucht blijven! Of je nu de prachtige natuur wilt vastleggen of gewoon wilt genieten van de sensatie van het vliegen, de Killerbee FX1 Maverick drone staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijk avontuur.

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Voor de Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten weegt 116 g.

Deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera