Search
Close this search box.
  1. drones
  2. RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition

RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition door snel verder te lezen.

Specificaties RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

34.5 g

Maximale snelheid

Videoresolutie

Aantal megapixels

Oplaadtijd

35 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

Omschrijving van de RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition

De RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition neemt je mee naar nieuwe hoogten in de spannende wereld van drone-vliegen. Deze drone is ontworpen om spectaculaire vliegavonturen te beleven en biedt talloze functies die het vliegen nog eenvoudiger maken. Met zijn compacte formaat van slechts 16 cm x 14 cm x 4 cm past hij gemakkelijk in je handpalm, waardoor je de volledige controle hebt over de kracht van de technologie die in deze drone is ingebouwd. Deze Blue edition V3 quadcopter is speciaal ontworpen met de nieuwste technologie voor handbesturing. Dit betekent dat je de drone kunt besturen door simpelweg je handbewegingen te volgen. Geen gedoe met afstandsbedieningen of controllers, gewoon intuïtieve bewegingen maken en de drone reageert direct. Dit maakt het vliegen met deze drone niet alleen leuk, maar ook erg gemakkelijk, zelfs voor kinderen. Naast de handbesturing biedt de Motion Control Drone een reeks andere functies die je vliegervaring naar een hoger niveau tillen. Met de ingebouwde hoogtehouder kan de drone op een vaste hoogte blijven zweven, waardoor je je volledig kunt concentreren op het maken van geweldige luchtfoto's en video's. Bovendien is de drone uitgerust met een HD-camera, zodat je je avonturen kunt vastleggen en delen met vrienden en familie. De krachtige batterij zorgt ervoor dat je langer kunt vliegen en de drone wordt geleverd.

Veelgestelde vragen over de RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition

Voor de RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition weegt 34.5 g.

Deze RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition heeft een maximale snelheid van .

De RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition heeft een videoresolutie.

De afstandsbediening en de  RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition kunnen maximaal van elkaar af zijn. 

De RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition heeft een camera met .

De RED5 Motion Control Drone Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen Handbesturing Blue edition heeft een oplaadtijd van 35 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera