Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly

Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

166 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly

Maak kennis met de Killerbee X5 Blackhawk drone, een van de meest populaire modellen van Killerbee RC. Deze drone is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke ervaring. Met de dubbele camera kun je prachtige foto's en video's maken vanuit verschillende hoeken. De toevoeging van de optical flow sensor zorgt ervoor dat de drone zeer stabiel vliegt en minder correcties nodig heeft. Met een vliegtijd van 20 minuten per batterij, en de inbegrepen fly more combo met 2 batterijen, kun je maar liefst 40 minuten genieten van het vliegen met deze drone. Daarnaast is er ook de Ultra Fly More Combo, waarbij je maar liefst 3 batterijen ontvangt. Hiermee kun je nog langer genieten van je vluchten. Of je nu een beginner bent of een ervaren piloot, de Killerbee X5 drone is geschikt voor iedereen. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en geweldige vliegprestaties, is deze drone een absolute must-have. Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog de lucht in met de Killerbee X5 Blackhawk drone!

Veelgestelde vragen over de Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly

Voor de Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly weegt 166 g.

Deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen Fly heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera