Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief

Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief door snel verder te lezen.

Specificaties Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

105 g

Maximale snelheid

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

4 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief

De E88 upgrade drone is de perfecte metgezel voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de lucht. Met zijn opvouwbare ontwerp en compacte formaat is deze drone gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Of je nu een beginner bent die net begint met het vliegen van drones of een ervaren piloot, deze drone biedt alles wat je nodig hebt. De drone is uitgerust met een dual 4K HD-camera, waarmee je video's van hoge kwaliteit en duidelijke luchtfoto's kunt maken. De camera heeft een groothoeklens en een verstelbare hoek van 90°, zodat je de perfecte compositie kunt vastleggen. Of je nu landschappen wilt vastleggen of actiebeelden wilt maken, deze drone kan het allemaal. Daarnaast beschikt de drone over FPV (First Person View), waardoor je real-time beelden kunt bekijken op je smartphone. Dit geeft je de mogelijkheid om de wereld vanuit de lucht te ervaren en je vlucht nauwkeurig te volgen. De drone is ook voorzien van een afstandsbediening, waarmee je gemakkelijk de hoogte, snelheid en richting van de drone kunt regelen. Deze drone is niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor ervaren piloten. Dankzij de verschillende vliegmodi en de stabilisatietechnologie is de drone gemakkelijk te besturen en kun je vloeiende en stabiele vluchten maken. Bovendien heeft de drone een lange vliegtijd van ongeveer 20 minuten en een bereik van 100 meter, wa.

Veelgestelde vragen over de Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief

Voor de Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief weegt 105 g.

Deze Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief heeft een maximale snelheid van .

De Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief heeft een camera met 4 Megapixel.

De Drone met Dual 4K HD camera FPV Opvouwbare Drone voor Kinderen Volwassenen RC Quadcopter voor Beginners Inclusief heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera