Search
Close this search box.
  1. drones
  2. LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en

LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en door snel verder te lezen.

Specificaties LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

100 g

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

0 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en

Op zoek naar een drone met camera om avonturen vast te leggen? De drone met 4K-camera van LooMar is de perfecte mini drone om avonturen vast te leggen voor zowel kinderen als volwassenen. Met deze complete set kun je meteen aan de slag! De LooMar Drone met Camera is speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten. Of je nu gaat wandelen in de bergen, fietsen in het bos of gewoon wat rondvliegen in de achtertuin, deze drone maakt het mogelijk om elk moment vast te leggen. Met de 4K-camera kun je haarscherpe beelden opnemen in hoge resolutie, zodat je geen enkel detail mist. De drone is uitgerust met een stabiele vliegfunctie, waardoor je moeiteloos mooie luchtbeelden kunt maken. Deze mini drone is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de handige functies zoals hoogtebehoud en headless modus, is het vliegen met de LooMar Drone met Camera een plezierige ervaring. Bovendien wordt de drone geleverd met batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt zonder extra kosten. Laat je creativiteit de vrije loop en leg al je avonturen vast met de LooMar Drone met 4K-camera!

Veelgestelde vragen over de LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en

Voor de LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en weegt 100 g.

Deze LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en heeft een camera met 0 Megapixel.

De LooMar Drone met Camera Drone met 4K Camera Mini Drone Drones Drone met Camera voor Buiten Inclusief Batterijen en heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera