Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier

Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier door snel verder te lezen.

Specificaties Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

0.3 kg

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

Oplaadtijd

200 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

60 m

Omschrijving van de Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier

Met deze Quad Drone met Camera en Opbergtas kun je nu de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief ervaren. Of je nu een ervaren fotograaf bent die op zoek is naar adembenemende luchtfoto's, of gewoon op zoek bent naar wat vliegplezier, deze drone is perfect voor jou. Met zijn Full HD camera legt hij elk moment haarscherp vast, zodat je verbluffende beelden kunt creëren. Deze Quad Drone wordt geleverd met een handige opbergtas, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu een weekendje weg gaat of een avontuurlijke reis maakt, je hoeft je geen zorgen te maken over het beschermen van je drone. De opbergtas is stevig en biedt voldoende ruimte voor de drone, de afstandsbediening en eventuele accessoires die je nodig hebt. Met zijn geavanceerde functies en stabiele vliegprestaties is deze Quad Drone de perfecte metgezel voor elke luchtfotograaf. Of je nu professionele beelden wilt maken of gewoon wat vliegplezier wilt hebben, deze drone biedt het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Verken de wereld vanuit de lucht en leg de mooiste momenten vast met deze Quad Drone met Camera en Opbergtas.

Veelgestelde vragen over de Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier

Voor de Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier weegt 0.3 kg.

Deze Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier kunnen maximaal 60 m van elkaar af zijn. 

De Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier heeft een camera met .

De Quad Drone met Camera en Opbergtas Full HD Camera voor verbluffende luchtfoto's en vliegplezier heeft een oplaadtijd van 200 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera