Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor door snel verder te lezen.

Specificaties Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

0.225 kg

Maximale snelheid

25 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

0 Megapixel

Oplaadtijd

90 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

800 m

Omschrijving van de Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K-camera is de perfecte metgezel voor avontuurlijke luchtfotografie. Met zijn indrukwekkende functies en handige ontwerp is deze drone een must-have voor zowel beginners als ervaren drone-piloten. Een opvallend voordeel van de K911 Max is dat je geen vliegbewijs nodig hebt om ermee te vliegen, dankzij het lage gewicht van slechts 225 gram. Dit betekent dat je direct kunt genieten van de vrijheid van het vliegen zonder je zorgen te hoeven maken over bureaucratische rompslomp. Deze drone is uitgerust met een hoogwaardige 4K-camera, waarmee je adembenemende luchtfoto's en -video's kunt maken in verbluffende helderheid. Daarnaast beschikt de K911 Max over obstakelvermijdingstechnologie, waardoor je met vertrouwen kunt vliegen zonder bang te zijn voor botsingen met objecten in de omgeving. Met de ingebouwde GPS-functie kun je de drone eenvoudig volgen, zodat je nooit het contact verliest tijdens je vlucht. Of je nu de prachtige natuur wilt vastleggen, de architectuur vanuit een ander perspectief wilt bekijken of gewoon wilt genieten van de sensatie van het vliegen, de Tedroka® K911 Max-Drone met 4K-camera is de ideale keuze. Voel de vrijheid en ontdek de wereld vanuit de lucht met deze geavanceerde drone.

Veelgestelde vragen over de Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor

Voor de Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor weegt 0.225 kg.

Deze Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een maximale snelheid van 25 km/h.

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor kunnen maximaal 800 m van elkaar af zijn. 

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een camera met 0 Megapixel.

De Tedroka® K911 Max-Drone met 4K camera- Drone met obstakelvermijding -Inclusief GPS-Drone met camera voor heeft een oplaadtijd van 90 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera