Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

116 kg

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Maak kennis met de Killerbee FX1 Maverick drone, een revolutionair vliegend apparaat dat speciaal is ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen. Met zijn dubbele camera kun je adembenemende foto's en video's vastleggen vanuit verschillende perspectieven. Dankzij de gimball camera aan de voorkant van de drone kun je de hoek van de camera op afstand aanpassen tot wel 90 graden. Met deze functie kun je unieke en dynamische beelden vastleggen die je anders nooit zou kunnen maken. Daarnaast is de drone uitgerust met een optical flow sensor die zorgt voor een stabielere vlucht en minder correcties vereist. Hierdoor kun je vloeiende en soepele opnames maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste bewegingen. Bovendien is de drone voorzien van obstakelontwijkingstechnologie, waardoor de kans op botsingen aanzienlijk wordt verminderd. Deze geweldige drone wordt geleverd als een fly more combo, inclusief maar liefst 3 batterijen. Hierdoor kun je genieten van een totale vliegtijd van 33 minuten! Dit betekent dat je langer in de lucht kunt blijven en meer tijd hebt om te genieten van je vluchten en het vastleggen van fantastische beelden. Of je nu een beginner bent die graag wil experimenteren met luchtfotografie of een ervaren piloot die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige drone, de Killerbee FX1 Maverick drone is de perfecte keuze voor jou.

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Voor de Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten weegt 116 kg.

Deze Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX1 Maverick Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera