Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone

Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone door snel verder te lezen.

Specificaties Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone

Type drone

Mini-drone | Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

34 kg

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

Aantal megapixels

Oplaadtijd

50 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

Omschrijving van de Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone

De Eachine E017 Mini Drone is de perfecte keuze voor beginners en kinderen die willen genieten van de opwindende wereld van drones. Met zijn lichte gewicht van slechts 23 gram valt hij in de categorie van drones onder de 250 gram, waardoor je geen EU drone bewijs nodig hebt. Deze mini drone is uitgerust met 2 accu's, waardoor je langer kunt vliegen en meer plezier kunt beleven. Met de 6-assige hoogte Hold Headless-modus kun je gemakkelijk de controle over de drone behouden, zelfs als je nog niet veel ervaring hebt met het vliegen van drones. De Eachine E017 Mini Drone biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en verkenning. Met zijn compacte formaat is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu de prachtige landschappen wilt vastleggen of gewoon wilt genieten van het vliegen, deze drone zal je niet teleurstellen. Kies voor de Eachine E017 Mini Drone en ontdek een nieuwe wereld vol avontuur en opwinding!

Veelgestelde vragen over de Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone

Voor de Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone weegt 34 kg.

Deze Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone heeft een videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone kunnen maximaal van elkaar af zijn. 

De Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone heeft een camera met .

De Eachine E017 Mini Drone met 2 accu´s + 6-assige hoogte Hold Headless-modus RC Drone heeft een oplaadtijd van 50 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera