Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en

Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

110 g

Maximale snelheid

40 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

2.1 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en

De Killerbee X4 Eagle Eye is de perfecte drone voor buiten- en binnengebruik, speciaal ontworpen voor kinderen en beginners. Met zijn geavanceerde dubbele camera en optical flow sensor biedt deze drone een ongeëvenaarde vliegervaring. Met de dubbele camera kun je niet alleen haarscherpe foto's maken, maar ook hoogwaardige video's opnemen. De optical flow sensor zorgt voor een stabiele vlucht, zelfs in winderige omstandigheden. Hierdoor kun je moeiteloos prachtige luchtfoto's maken en je creativiteit de vrije loop laten. Maar dat is nog niet alles! De Killerbee X4 Eagle Eye heeft een indrukwekkende batterijduur van maximaal 18 minuten, wat de langste vliegtijd is in deze prijsklasse. Hierdoor kun je langer genieten van je vluchten en meer ontdekken. Bovendien wordt deze fly more combo geleverd met een extra batterij en een handige opbergtas, zodat je de drone veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt meenemen. Of je nu een beginner bent die graag wil experimenteren met luchtfotografie of een ervaren piloot die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige drone, de Killerbee X4 Eagle Eye is de perfecte keuze. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening, geavanceerde functies en uitstekende bouwkwaliteit, biedt deze drone een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Wacht niet langer en ontdek de wereld van luchtfotografie met de Killerbee X4 Eagle Eye!

Veelgestelde vragen over de Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en

Voor de Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en weegt 110 g.

Deze Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en heeft een maximale snelheid van 40 km/h.

De Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en heeft een camera met 2.1 Megapixel.

De Killerbee X4 Eagle Eye Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera