Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

166 kg

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Maak kennis met de Killerbee FX2 Nighthawk drone, een revolutionair apparaat dat geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Deze drone is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid, waardoor het de ideale keuze is voor avontuurlijke individuen. De dubbele camera stelt je in staat om adembenemende foto's en video's vanuit verschillende hoeken vast te leggen. De geavanceerde gimbaltechnologie van de drone maakt het mogelijk om de camera aan de voorkant op afstand 90 graden te kantelen. Dit geeft je de vrijheid om unieke perspectieven te creëren en je creativiteit de vrije loop te laten. Bovendien zorgt de optical flow sensor ervoor dat de drone stabiel vliegt en minder correcties nodig heeft, wat resulteert in soepele en professionele beelden. Veiligheid staat voorop bij de Killerbee FX2 Nighthawk drone. Dankzij de obstakelontwijkingstechnologie verminder je de kans op botsingen aanzienlijk, wat zorgt voor een stressvrije en plezierige vliegervaring. Met een vliegtijd van 11 minuten per batterij en de toevoeging van drie extra batterijen in de ultra fly more combo, kun je maar liefst 33 minuten onafgebroken genieten van deze geweldige drone. Wees klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en de wereld vanuit een nieuw perspectief te ontdekken met de Killerbee FX2 Nighthawk drone.

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten

Voor de Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten weegt 166 kg.

Deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera