Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting

Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting door snel verder te lezen.

Specificaties Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

Maximale snelheid

Videoresolutie

Geen

Aantal megapixels

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

Omschrijving van de Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting

De Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus is een ongelooflijk leuk en veelzijdig speelgoed voor zowel kinderen als volwassenen. Met zijn compacte formaat is deze mini-drone ideaal voor binnenshuis gebruik, maar kan ook buiten worden gebruikt op een mooie dag. Deze mini-drone is uitgerust met een afstandsbediening waarmee je gemakkelijk de drone kunt besturen. Maar wat deze drone echt bijzonder maakt, is de RC acrobatiekmodus. Met deze modus kun je de drone spectaculaire stunts laten uitvoeren, zoals flips, draaien en rollen. Dit zorgt voor eindeloos plezier en entertainment voor jong en oud. De mini-drone is ook voorzien van LED-verlichting, waardoor hij er niet alleen cool uitziet, maar ook zichtbaar is in het donker. Dit maakt het mogelijk om zelfs 's avonds met de drone te spelen en te genieten van zijn adembenemende lichtshow. Dus waar wacht je nog op? Haal de Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus vandaag nog in huis en beleef urenlang plezier en avontuur met dit geweldige speelgoed!

Veelgestelde vragen over de Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting

Voor de Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting weegt .

Deze Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting heeft een maximale snelheid van .

De Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting heeft een Geen videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting kunnen maximaal van elkaar af zijn. 

De Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting heeft een camera met .

De Duo Kids Mini-drone met RC acrobatiekmodus Drone met afstandsbediening met LED Verlichting heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera