Search
Close this search box.
  1. drones
  2. F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief door snel verder te lezen.

Specificaties F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Type drone

Quadcopter | Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

0.2 kg

Maximale snelheid

50 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

12 Megapixel

Oplaadtijd

240 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

150 m

Omschrijving van de F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Maak kennis met de F89 Drone met 4K Camera, de ultieme metgezel voor iedereen die op zoek is naar adembenemende beelden en eindeloos plezier! Deze drone is perfect voor zowel binnen als buiten gebruik en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Met de 4K Camera kun je verbluffende foto's en video's maken vanuit de lucht. Of je nu een prachtig landschap wilt vastleggen of je creatieve kant wilt laten zien, deze drone biedt de perfecte oplossing. Je kunt de drone bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, maar ook met je smartphone via de handige app. Zo kun je altijd en overal de controle hebben over je drone en de mooiste opnames maken. Naast de geweldige camerafuncties, biedt deze drone ook verschillende vliegmodi om je vliegervaring naar een hoger niveau te tillen. Met de 360 graden rol kun je indrukwekkende stunts uitvoeren, terwijl de race-modus je in staat stelt om met hoge snelheid door de lucht te vliegen. De headless-modus zorgt ervoor dat je altijd de controle behoudt, zelfs als de drone buiten je zicht is. En dankzij de zweefmodus kun je scherpe en trillingvrije beelden vastleggen, voor een professionele uitstraling. Kortom, de F89 Drone met 4K Camera is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar avontuur, plezier en prachtige beelden. Waar wacht je nog op? Haal deze geweldige drone vandaag nog in huis en laat je creativiteit de.

Veelgestelde vragen over de F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Voor de F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief weegt 0.2 kg.

Deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een maximale snelheid van 50 km/h.

De F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief kunnen maximaal 150 m van elkaar af zijn. 

De F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een camera met 12 Megapixel.

De F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een oplaadtijd van 240 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera