Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor

F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor door snel verder te lezen.

Specificaties F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor

Type drone

Quadcopter | Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

245 g

Maximale snelheid

60 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

12 Megapixel

Oplaadtijd

240 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor

De F184 Drone met 4K Camera is de perfecte metgezel voor avonturiers die dol zijn op het vastleggen van adembenemende beelden en het beleven van urenlang plezier. Deze drone is uitgerust met een hoogwaardige 4K Camera, waardoor je haarscherpe en levendige beelden kunt vastleggen vanuit de lucht. Of je nu buiten of binnen wilt vliegen, deze XL drone is geschikt voor alle omstandigheden. De drone kan eenvoudig worden bestuurd met de meegeleverde afstandsbediening of via je smartphone met behulp van de handige app. Met enkele vliegfuncties, zoals een 360 graden rol, race modus, headless modus en zweef modus, kun je je vliegervaring naar een hoger niveau tillen. Daarnaast is de drone uitgerust met obstakelontwijkingstechnologie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over botsingen tijdens het vliegen. Met de F184 Drone met 4K Camera ben je verzekerd van scherpe en trillingvrije beelden. Of je nu prachtige landschappen wilt vastleggen of spectaculaire actiemomenten wilt opnemen, deze drone biedt de perfecte oplossing. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar de ultieme vliegervaring met de F184 Drone met 4K Camera!

Veelgestelde vragen over de F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor

Voor de F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor weegt 245 g.

Deze F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor heeft een maximale snelheid van 60 km/h.

De F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor heeft een camera met 12 Megapixel.

De F184 Drone met 4K Camera Yar Drone met Camera voor Buiten/Binnen XL Drone- Obstakel ontwijking!- Drone voor heeft een oplaadtijd van 240 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera