Search
Close this search box.
  1. drones
  2. iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas

iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas door snel verder te lezen.

Specificaties iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

229 g

Maximale snelheid

Videoresolutie

Aantal megapixels

Oplaadtijd

300 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

1000 m

Omschrijving van de iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas

De iTeck SG108 is een zeer complete drone die je vliegervaring naar een hoger niveau tilt! Deze opvouwbare drone is uitgerust met niet één, maar twee camera's. Aan de voorkant vind je een indrukwekkende 4k HD camera met maar liefst 50x zoom, waardoor je haarscherpe beelden kunt vastleggen vanuit elke hoek. Daarnaast is er ook een camera aan de onderkant van de drone geplaatst, waardoor je de unieke mogelijkheid hebt om recht naar beneden te filmen. Deze drone is niet alleen uitgerust met geavanceerde camera's, maar ook met handige GPS-functionaliteit. Hierdoor is de drone gemakkelijk te besturen en kun je eenvoudig de gewenste route instellen. Dankzij de krachtige Brushless motoren is de drone in staat om hogere snelheden te bereiken en beter bestand tegen ongelukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de duurzaamheid van deze drone, hij kan wel tegen een stootje! De iTeck SG108 wordt geleverd inclusief een handige opbergtas, zodat je de drone veilig kunt vervoeren en opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Of je nu een ervaren dronepiloot bent of net begint met vliegen, deze drone biedt je de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en gebruiksgemak. Waar wacht je nog op? Neem de controle over je luchtfotografie en ontdek de wereld vanuit een compleet nieuw perspectief met de iTeck SG108 Brushless Drone!

Veelgestelde vragen over de iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas

Voor de iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas weegt 229 g.

Deze iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas heeft een maximale snelheid van .

De iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas heeft een videoresolutie.

De afstandsbediening en de  iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas kunnen maximaal 1000 m van elkaar af zijn. 

De iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas heeft een camera met .

De iTeck SG108 Brushless Drone 4k HD 5G WiFi Drone Met HD Camera Inclusief Opbergtas heeft een oplaadtijd van 300 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera