Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

124 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Maak nu kennis met de revolutionaire Killerbee FX2 Nighthawk drone, speciaal ontworpen voor zowel jonge avonturiers als ervaren piloten. Met zijn dubbele camera's stelt deze drone je in staat om adembenemende foto's en video's te maken vanuit verschillende perspectieven. De voorste camera is uitgerust met een gimball die op afstand 90 graden kan worden gekanteld, waardoor je de perfecte hoek kunt vinden voor je opnames. Maar dat is nog niet alles! Deze drone is ook voorzien van een geavanceerde optische flow sensor, waardoor hij nog stabieler vliegt en minder correcties nodig heeft. Dit betekent dat je met gemak kunt manoeuvreren en je kunt concentreren op het vastleggen van de mooiste beelden. Bovendien beschikt de Killerbee FX2 Nighthawk over obstakelontwijkingstechnologie, waardoor de kans op botsingen met andere objecten aanzienlijk wordt verminderd. En laten we niet vergeten over de ongekende vliegtijd van deze drone! Met een indrukwekkende 11 minuten vliegtijd per batterij en de meegeleverde ultra fly more combo met maar liefst 4 batterijen, kun je maar liefst 44 minuten lang genieten van dit vliegende wonder. Of je nu een beginner bent die de wereld van het dronevliegen wil verkennen, of een professional die op zoek is naar nieuwe hoogten, de Killerbee FX2 Nighthawk is de perfecte metgezel voor al je avonturen in de lucht.

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Voor de Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten weegt 124 g.

Deze Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX2 Nighthawk Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera