Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380

Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 door snel verder te lezen.

Specificaties Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Ja

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

630 g

Maximale snelheid

6 km/h

Videoresolutie

Geen

Aantal megapixels

3 Megapixel

Oplaadtijd

30 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

30 m

Omschrijving van de Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380

De Denver Drone met Camera en App WiFi Drone, genaamd DCW380, is de perfecte keuze voor zowel volwassenen als kinderen die graag willen ervaren hoe het is om met een echte drone te vliegen. Met deze quadcopter kun je eenvoudig je nieuwe hobby beginnen, zonder concessies te doen aan de prestaties. De DCW380 is voorzien van een hoogwaardige ingebouwde camera, zodat je prachtige luchtfoto's en video's kunt maken tijdens je vluchten. Of je nu onderweg bent naar adembenemende landschappen of gewoon de wereld vanuit een nieuw perspectief wilt bekijken, deze drone zal je niet teleurstellen. Een van de meest opvallende kenmerken van deze drone is dat je hem kunt bedienen via je telefoon. Met behulp van de speciale app kun je de drone gemakkelijk besturen en live beelden bekijken tijdens het vliegen. Dit maakt het niet alleen leuk en spannend, maar ook zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners. Met zijn 3MP camera, stabiele vliegprestaties en gebruiksvriendelijke bediening, is de Denver Drone met Camera en App WiFi Drone een must-have voor iedereen die van avontuur en technologie houdt. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verkennen van de wereld vanuit de lucht!

Veelgestelde vragen over de Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380

Voor de Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 is een vliegbewijs vereist: Ja.

Deze Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 weegt 630 g.

Deze Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 heeft een maximale snelheid van 6 km/h.

De Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 heeft een Geen videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 kunnen maximaal 30 m van elkaar af zijn. 

De Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 heeft een camera met 3 Megapixel.

De Denver Drone met Camera en App WiFi Drone voor Volwassenen en kinderen 3MP Mini Drone DCW380 heeft een oplaadtijd van 30 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera