Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121

Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 door snel verder te lezen.

Specificaties Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

374 g

Maximale snelheid

10 km/h

Videoresolutie

Geen

Aantal megapixels

0 Megapixel

Oplaadtijd

50 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

30 m

Omschrijving van de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121

De Denver Mini Drone is de perfecte keuze voor zowel kinderen als volwassenen die willen genieten van de opwinding van het vliegen met een drone. Met een bereik van 30 meter kunt u de drone moeiteloos besturen en verkennen in de lucht. Het is een geweldige manier om de wereld vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Wat deze drone echt bijzonder maakt, is de gyro functie. Deze functie zorgt ervoor dat de drone automatisch in de lucht kan blijven zweven, zelfs als u uw handen van de afstandsbediening haalt. Dit maakt het vliegen met de Denver Mini Drone een moeiteloze en plezierige ervaring. Bovendien is de drone uitgerust met LED-verlichting, waardoor u kunt vliegen, zelfs als het donker begint te worden. De heldere lichten geven niet alleen een coole uitstraling, maar helpen u ook de drone gemakkelijk in de gaten te houden. Of u nu binnen of buiten vliegt, deze drone biedt een ongelooflijke stabiliteit en controle. Het is de ideale metgezel voor avontuurlijke vluchten in uw achtertuin of spannende races met vrienden in een open veld. Met de Denver Mini Drone kunt u uw vliegvaardigheden naar nieuwe hoogten brengen en genieten van eindeloze uren vliegplezier. Waar wacht u nog op? Laat uw verbeelding de vrije loop en stijg op met deze geweldige drone!

Veelgestelde vragen over de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121

Voor de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 weegt 374 g.

Deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 heeft een maximale snelheid van 10 km/h.

De Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 heeft een Geen videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 kunnen maximaal 30 m van elkaar af zijn. 

De Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 heeft een camera met 0 Megapixel.

De Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Gyro Functie LED Licht DRO121 heeft een oplaadtijd van 50 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera