Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen

E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen door snel verder te lezen.

Specificaties E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

249 g

Maximale snelheid

39 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

4 Megapixel

Oplaadtijd

40 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen

De E88 Drone is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een drone met indrukwekkende vliegprestaties. Met de toevoeging van 2 extra batterijen kan deze drone langer in de lucht blijven en geniet je van nog meer vliegplezier. Of je nu binnen of buiten wilt vliegen, deze drone is geschikt voor alle omstandigheden. Met de ingebouwde camera van de E88 drone kun je prachtige luchtfoto's en video's maken. Je kunt de drone eenvoudig besturen met de meegeleverde afstandsbediening, maar ook via je telefoon. Met behulp van de gratis app kun je de drone op afstand bedienen en tegelijkertijd live meekijken met de beelden die de camera vastlegt. Of je nu een kind of een volwassene bent, deze drone is geschikt voor iedereen die van avontuur en technologie houdt. Bovendien wordt de E88 drone geleverd met een handige opbergtas, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen en veilig kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Met zijn compacte formaat is deze mini drone ook perfect voor onderweg. Kortom, de E88 drone is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke drone met camera. Waar wacht je nog op? Ga vandaag nog op avontuur en ontdek de mogelijkheden van de E88 drone!

Veelgestelde vragen over de E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen

Voor de E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen weegt 249 g.

Deze E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen heeft een maximale snelheid van 39 km/h.

De E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen heeft een camera met 4 Megapixel.

De E88 Drone Drone met camera en opbergtas Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen heeft een oplaadtijd van 40 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera