Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo

Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

110 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo

Maak kennis met de Killerbee X1, de ultieme drone voor avonturiers van alle leeftijden! Of je nu een kind of een volwassene bent, deze drone is perfect voor jou. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en indrukwekkende functies, zal de X1 je verwachtingen overtreffen. Deze drone is uitgerust met een hoogwaardige camera, waarmee je verbluffende foto's en video's kunt maken vanuit verschillende hoeken. Of je nu de prachtige natuur wilt vastleggen tijdens een wandeling in het bos, of je wilt je stunts in de lucht vastleggen, de X1 staat altijd paraat. Met een vliegtijd van maar liefst 18 minuten per batterij, kun je langer genieten van je vluchten zonder onderbrekingen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de ultra fly more combo geleverd met maar liefst 3 batterijen, wat goed is voor 54 minuten vliegplezier! Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je drone zonder stroom komt te zitten tijdens je avonturen. De Killerbee X1 is niet zomaar een drone, het is een metgezel die je meeneemt op onvergetelijke reizen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde dronepiloot, deze drone zal je verbazen met zijn prestaties en betrouwbaarheid. Wacht niet langer en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Killerbee X1!

Veelgestelde vragen over de Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo

Voor de Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo weegt 110 g.

Deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen -Utra fly more combo heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera