Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's

Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's door snel verder te lezen.

Specificaties Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

500 g

Maximale snelheid

25 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

16000000 Megapixel

Oplaadtijd

3 uur

Maximale afstand afstandsbediening

50 m

Omschrijving van de Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's

De Smart Life Professionele Drone met 4K HD-camera is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar haarscherpe beelden en foto's. Met deze drone ben je verzekerd van professionele resultaten. Dankzij de meegeleverde extra accu kun je extra lange vluchten maken en genieten van een uitgebreide vliegervaring. Deze drone is uitgerust met GPS, waardoor je altijd de controle hebt over de exacte locatie van de drone. Met een bereik van maar liefst 1.2 kilometer kun je de drone eenvoudig besturen met de meegeleverde afstandsbediening of via de gratis app op je smartphone. Dankzij de live beelden die direct op je smartphone te bekijken zijn, kun je prachtige beelden vastleggen en meteen delen met anderen. Naast de indrukwekkende specificaties en functies, wordt de professionele drone van Easy Life ook geleverd met een luxe opbergtas. Hierdoor kun je de drone veilig en gemakkelijk meenemen naar elke locatie. Of je nu een beginner bent of een ervaren dronepiloot, deze drone biedt talloze mogelijkheden om je vliegervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nu zelf de vele voordelen van de Smart Life Professionele Drone met 4K HD-camera en maak van elke vlucht een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen over de Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's

Voor de Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's weegt 500 g.

Deze Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's heeft een maximale snelheid van 25 km/h.

De Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's kunnen maximaal 50 m van elkaar af zijn. 

De Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's heeft een camera met 16000000 Megapixel.

De Smart Life Professionele Drone 4K HD camera Drone met GPS Inclusief 2 Accu's heeft een oplaadtijd van 3 uur.

Ontdek nog meer drones met camera