Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor

Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor door snel verder te lezen.

Specificaties Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor

Type drone

Mini-drone | Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

Maximale snelheid

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

Oplaadtijd

40 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

80 m

Omschrijving van de Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor

Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is deze Mini Drone perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu een ervaren drone-piloot bent of net begint, deze drone biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en verkenning. De V8 Mini Drone beschikt over een geavanceerde 4K HD-camera die adembenemende luchtfoto's en video's vastlegt. Dankzij de real-time transmissie kun je direct meekijken op je smartphone en de wereld vanuit een nieuw perspectief ervaren. Met de WiFi-functie kun je de beelden zelfs live delen met je vrienden en familie, zodat zij ook kunnen meegenieten van jouw avonturen. Deze drone is niet alleen indrukwekkend in zijn beeldkwaliteit, maar ook in zijn vliegprestaties. Met de hoogtebehoudfunctie kan de drone stabiel op een bepaalde hoogte blijven zweven, waardoor je moeiteloos professionele opnames kunt maken. Daarnaast beschikt de drone over een quadcopter-ontwerp, wat zorgt voor een stabiele en soepele vlucht. Of je nu de natuur wilt verkennen, je sportieve prestaties wilt vastleggen of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, de V8 Mini Drone is de perfecte metgezel. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en duurzame constructie is deze drone geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Waar wacht je nog op? Neem de controle over en laat je verbeelding de vrije loop met deze geweldige Mini Drone.

Veelgestelde vragen over de Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor

Voor de Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor weegt .

Deze Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor heeft een maximale snelheid van .

De Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor kunnen maximaal 80 m van elkaar af zijn. 

De Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor heeft een camera met .

De Mini Drone met 4K Camera WiFi Hoogte Behouden Quadcopter kinderen/volwassenen Real-Time transmissie Helicopter Voor heeft een oplaadtijd van 40 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera