Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black

Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black door snel verder te lezen.

Specificaties Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

0.05 kg

Maximale snelheid

22 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

3 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

70 m

Omschrijving van de Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black

De Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturingssysteem is de perfecte metgezel voor avontuurlijke luchtfotografie. Met zijn compacte formaat en geavanceerde technologieën biedt deze drone een unieke ervaring. Deze drone is uitgerust met een wifi live camera, waardoor je in real-time kunt genieten van adembenemende beelden. Met een hoge resolutie camera leg je elk moment haarscherp vast. Of je nu foto's wilt maken van prachtige landschappen of video's wilt opnemen van spannende actiemomenten, de Syma X22W zorgt ervoor dat je niets mist. Naast zijn indrukwekkende camerafuncties heeft de Syma X22W nog veel meer te bieden. Met zijn mobiele besturingssysteem kun je de drone eenvoudig bedienen via je smartphone. Met de bijbehorende app kun je niet alleen de vliegroute bepalen, maar ook genieten van een FPV (First Person View) ervaring. Dit betekent dat je de wereld vanuit het perspectief van de drone kunt zien, wat zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid en opwinding. Met zijn strakke zwarte ontwerp is de Syma X22W niet alleen een krachtige drone, maar ook een stijlvol accessoire. Of je nu een ervaren piloot bent of net begint met drones, deze mini drone zal je zeker verrassen met zijn prestaties en mogelijkheden. Kies voor de Syma X22W en ontdek een nieuwe dimensie van vliegen en filmen.

Veelgestelde vragen over de Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black

Voor de Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black weegt 0.05 kg.

Deze Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black heeft een maximale snelheid van 22 km/h.

De Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black kunnen maximaal 70 m van elkaar af zijn. 

De Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black heeft een camera met 3 Megapixel.

De Syma X22W mini drone met WiFi FPV 720p camera en mobiel besturing systeem-Black heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera