Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd

Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

168 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd

Maak kennis met de Killerbee FX4 Falcon drone, een geweldige keuze voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke drone. Deze drone is uitgerust met niet één, maar twee camera's, waardoor je prachtige foto's en video's kunt maken vanuit verschillende hoeken. De camera aan de voorkant van de drone heeft zelfs een gimball, waarmee je de hoek op afstand tot wel 90 graden kunt kantelen. Zo heb je nog meer vrijheid en creatieve mogelijkheden tijdens het fotograferen en filmen. Een andere fantastische functie van de Killerbee FX4 Falcon is de optical flow sensor, die ervoor zorgt dat de drone stabieler vliegt en minder correcties nodig heeft. Je kunt dus met veel vertrouwen en precisie vliegen. Daarnaast beschikt de drone ook over obstakelontwijkingstechnologie, wat betekent dat de kans op botsingen met andere objecten aanzienlijk wordt verkleind. Je kunt dus zorgeloos genieten van je vluchten zonder je druk te maken over onverwachte obstakels. Deze geweldige drone heeft een vliegtijd van 11 minuten per batterij en wordt geleverd met maar liefst 3 batterijen in de ultra fly more combo. Dit betekent dat je in totaal 33 minuten kunt vliegen voordat je de batterijen moet vervangen. Dit is ideaal voor langere vluchten en het vastleggen van nog meer geweldige beelden. Kortom, de Killerbee FX4 Falcon drone is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, gebruik.

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd

Voor de Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd weegt 168 g.

Deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Fly More Combo 33 minuten vliegtijd heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera