Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd

Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

110 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd

Maak kennis met de Killerbee X1 Drone Quad, een geweldige drone voor zowel binnen als buiten gebruik. Of je nu een kind of een volwassene bent, deze drone is perfect voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke drone. De Killerbee X1 is uitgerust met een geavanceerde camera, waardoor je prachtige foto's en video's kunt maken vanuit verschillende hoeken. Met een vliegtijd van 18 minuten per batterij, kun je lang genieten van de vluchtervaring. En met deze fly more combo krijg je standaard 2 batterijen, wat zorgt voor maar liefst 36 minuten vliegplezier! Of je nu een luchtfotograaf bent die adembenemende beelden wil vastleggen, of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, de Killerbee X1 is de ideale keuze. Deze drone is niet alleen leuk en gemakkelijk te gebruiken, maar ook veilig. Hij beschikt over een geavanceerd stabilisatiesysteem dat zorgt voor een soepele en stabiele vlucht. Daarnaast is de drone uitgerust met een automatische terugkeerfunctie, waardoor hij automatisch terugvliegt naar het startpunt als de batterij bijna leeg is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de drone verloren raakt. Met de Killerbee X1 Drone Quad ervaar je ultieme vrijheid en avontuur. Of je nu wilt genieten van prachtige luchtfoto's of gewoon plezier wilt hebben met het hele gezin, deze drone is de perfecte metgezel. Bestel nu en ont.

Veelgestelde vragen over de Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd

Voor de Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd weegt 110 g.

Deze Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee X1 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen Drone voor kinderen en volwassenen 36 minuten vliegtijd heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera