Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs

Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs door snel verder te lezen.

Specificaties Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

0.225 kg

Maximale snelheid

25 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

0 Megapixel

Oplaadtijd

90 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

800 m

Omschrijving van de Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs

De Tedroka®K911-Drone met 4K-camera is de perfecte keuze voor zowel volwassenen als kinderen die op zoek zijn naar een buitengewone vliegervaring. Met zijn lichte gewicht en geavanceerde functies biedt deze drone eindeloze mogelijkheden voor luchtfotografie en -videografie. Deze drone is uitgerust met een hoogwaardige 4K-camera, waarmee je verbluffende beelden en video's kunt vastleggen vanuit de lucht. Met de ingebouwde GPS-functie kun je de drone nauwkeurig besturen en zelfs een vooraf ingestelde route volgen. Hierdoor kun je moeiteloos prachtige panoramische shots maken van adembenemende landschappen. Een van de grootste voordelen van de Tedroka®K911-Drone is dat je geen vliegbewijs nodig hebt om ermee te vliegen, dankzij het lage gewicht van slechts 225 gram. Dit betekent dat zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van het plezier en de opwinding van het besturen van een drone, zonder enige beperkingen. Met zijn betrouwbare prestaties en gebruiksvriendelijke bediening is deze drone een geweldige keuze voor zowel beginners als ervaren piloten. Wacht niet langer en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de Tedroka®K911-Drone met 4K-camera. Laat je verbeelding de vrije loop en leg de mooiste momenten vast vanuit een uniek perspectief.

Veelgestelde vragen over de Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs

Voor de Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs weegt 0.225 kg.

Deze Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs heeft een maximale snelheid van 25 km/h.

De Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs kunnen maximaal 800 m van elkaar af zijn. 

De Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs heeft een camera met 0 Megapixel.

De Tedroka®K911-Drone met 4K camera-Voor Volwassenen En Voor kinderen-Inclusief GPS-Drone Met camera-Geen vliegbewijs heeft een oplaadtijd van 90 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera