Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170

Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 door snel verder te lezen.

Specificaties Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Ja

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

290 g

Maximale snelheid

10 km/h

Videoresolutie

Geen

Aantal megapixels

0 Megapixel

Oplaadtijd

1 uur

Maximale afstand afstandsbediening

30 m

Omschrijving van de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170

Met de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen wordt het vliegen met een drone een onvergetelijke ervaring! Deze handbestuurbare drone biedt eindeloos plezier en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Dankzij de handbewegingsbesturing is het besturen van de drone nog nooit zo makkelijk geweest. Laat je verbeelding de vrije loop en voer de coolste flips uit zonder veel moeite! De Denver Mini Drone heeft een bereik van maar liefst 30 meter, waardoor je alle vrijheid hebt om te verkennen. Of je nu binnen of buiten wilt vliegen, deze drone is perfect voor beide situaties. Bovendien is de drone uitgerust met LED-lichten, waardoor je ook in het donker kunt blijven vliegen en een spectaculaire lichtshow kunt creëren. Met zijn compacte formaat en duurzame constructie is de Denver Mini Drone ideaal om overal mee naartoe te nemen. Of je nu in de tuin, in het park of op het strand bent, deze drone zal altijd voor entertainment zorgen. Voeg een nieuwe dimensie toe aan je vliegavonturen en ontdek de adembenemende wereld van de lucht met de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen!

Veelgestelde vragen over de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170

Voor de Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 is een vliegbewijs vereist: Ja.

Deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 weegt 290 g.

Deze Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 heeft een maximale snelheid van 10 km/h.

De Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 heeft een Geen videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 kunnen maximaal 30 m van elkaar af zijn. 

De Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 heeft een camera met 0 Megapixel.

De Denver Mini Drone voor Kinderen en Volwassenen 30m Bereik Handbesturing LED Licht DRO170 heeft een oplaadtijd van 1 uur.

Ontdek nog meer drones met camera