Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor

CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor door snel verder te lezen.

Specificaties CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

119 g

Maximale snelheid

20 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

1080 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor

Ontdek de CB-Goods DIY Drone met HD Camera! Deze drone met camera is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt een educatieve en leerzame ervaring. Met deze doe-het-zelf montage-set kun je jouw eigen functionerende drone bouwen en tegelijkertijd waardevolle kennis opdoen over aerodynamica, elektronica en technologie. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met drones, deze kit is geschikt voor iedereen. Met de CB-Goods DIY Drone Kit kun je niet alleen genieten van de opwinding van het bouwen van je eigen drone, maar ook je STEM-vaardigheden ontwikkelen op een leuke en praktische manier. Door de drone zelf te monteren, krijg je inzicht in de technologie en de werking van drones. Daarnaast kun je met de HD camera prachtige beelden maken vanuit de lucht, zowel binnen als buiten. Leg je avonturen vast en deel ze met je vrienden en familie. De CB-Goods DIY Drone is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor kinderen die geïnteresseerd zijn in technologie en wetenschap. Met deze drone kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Bestel vandaag nog de CB-Goods DIY Drone met HD Camera en ontdek een hele nieuwe wereld van leren en plezier!

Veelgestelde vragen over de CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor

Voor de CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor weegt 119 g.

Deze CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor heeft een maximale snelheid van 20 km/h.

De CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor heeft een camera met 1080 Megapixel.

De CB-Goods DIY Drone met HD Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Educatief en Leerzaam Drone voor heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera