Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD

Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD door snel verder te lezen.

Specificaties Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

500 g

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

4000 Megapixel

Oplaadtijd

40 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

80 m

Omschrijving van de Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD

De Arvona Drone met Camera is precies wat je nodig hebt! Deze mini drone is uitgerust met een geavanceerde 4k camera waarmee je adembenemende beelden vanuit de lucht kunt vastleggen. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, deze drone is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een geweldige vliegervaring. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is de Arvona Drone gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken. Dankzij de meegeleverde accu kun je tot wel 20 minuten ononderbroken vliegen, waardoor je voldoende tijd hebt om prachtige opnames te maken. De drone is voorzien van geavanceerde stabilisatietechnologie, waardoor je vloeiende en stabiele vluchten kunt maken, zelfs bij winderige omstandigheden. Deze drone is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne ontwerp ziet hij er niet alleen geweldig uit, maar zorgt hij er ook voor dat je opvalt in de lucht. De Arvona Drone met Camera is eenvoudig te bedienen en biedt verschillende vliegmodi, zodat zowel beginners als ervaren piloten er plezier aan kunnen beleven. Of je nu de perfecte vakantiefoto's wilt maken of gewoon wilt genieten van het verkennen van de omgeving, deze drone heeft alles wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD

Voor de Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD weegt 500 g.

Deze Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD kunnen maximaal 80 m van elkaar af zijn. 

De Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD heeft een camera met 4000 Megapixel.

De Arvona Drone met Camera Drones Mini Drone Drone met 4k Camera Drones met Camera voor Volwassenen Inclusief Accu HD heeft een oplaadtijd van 40 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera