Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor

Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor door snel verder te lezen.

Specificaties Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

29 kg

Maximale snelheid

36 km/h

Videoresolutie

Aantal megapixels

Oplaadtijd

45 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

Omschrijving van de Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor

De Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen is de perfecte keuze voor zowel ouders als kinderen die op zoek zijn naar een veilige en leuke drone-ervaring. Met zijn 4 propellerprotectoren zorgt deze drone voor maximale veiligheid tijdens het vliegen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over beschadigde propellers door onverwachte botsingen, en het voorkomt ook effectief letsel bij zowel mensen als dieren. Maar dat is nog niet alles! Deze geweldige kinderdrone biedt ook spraakbesturing, waardoor kinderen op een interactieve en spannende manier met hun drone kunnen communiceren. Ze kunnen eenvoudige spraakopdrachten geven om de drone te laten stijgen, dalen, draaien en zelfs coole 3D-flips uit te voeren. Het is een geweldige manier om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd leren over technologie en vliegvaardigheden. Met de headless modus is het ook gemakkelijk voor kinderen om de controle te behouden. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de oriëntatie van de drone, omdat deze altijd in de juiste richting vliegt, ongeacht welke kant hij op wijst. Dit maakt het vliegen met de Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen een moeiteloze en plezierige ervaring. Dit is de ideale drone voor jonge avonturiers die op zoek zijn naar een veilige en opwindende vliegervaring. Met zijn verbeterde veiligheidsfuncties, spraak.

Veelgestelde vragen over de Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor

Voor de Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor weegt 29 kg.

Deze Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor heeft een maximale snelheid van 36 km/h.

De Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor heeft een videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor kunnen maximaal van elkaar af zijn. 

De Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor heeft een camera met .

De Huntex Mini-Drone met Verlichting voor Kinderen RC Voertuigen Spraakbesturing Verlicht 3D-flip Headless Modus voor heeft een oplaadtijd van 45 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera