Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode

Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode door snel verder te lezen.

Specificaties Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

786 kg

Maximale snelheid

45 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

2 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode

De Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode is een innovatieve toevoeging aan de wereld van drones. Met zijn opvouwbare ontwerp en krachtige HD-camera biedt deze drone een ongeëvenaarde vliegervaring. De SG900 wordt geleverd met een speciale zender, waarmee je de drone op afstand kunt bedienen. Maar dat is niet alles - je kunt ook je eigen smartphone gebruiken om de drone te besturen via de gratis te downloaden app. Of je nu een Android- of Apple-gebruiker bent, je kunt genieten van de geweldige functionaliteiten van deze drone. Een van de opvallende kenmerken van de SG900 is de "altitude hold" functie, waarmee je scherpe en trillingsvrije beelden kunt vastleggen. Dit zorgt voor prachtige opnames die je keer op keer zullen verbazen. Of je nu een ervaren dronepiloot bent of net begint, deze drone is geschikt voor iedereen. Met zijn optische flow positionering en follow me mode volgt de drone jouw bewegingen nauwkeurig en maakt hij moeiteloos professionele opnames. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode en laat je verbeelding de vrije loop!

Veelgestelde vragen over de Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode

Voor de Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode weegt 786 kg.

Deze Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode heeft een maximale snelheid van 45 km/h.

De Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode heeft een camera met 2 Megapixel.

De Smart Drone SG900 HD Dual Camera Optical Flow Positioning Follow Me Mode heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera