Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

168 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Maak kennis met de Killerbee FX4 Falcon drone, de ultieme vliegende metgezel voor jong en oud. Deze drone is perfect geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en veelzijdige drone-ervaring. Met de dubbele camera aan boord kun je adembenemende foto's en video's maken vanuit verschillende perspectieven. De camera aan de voorkant van de drone is uitgerust met een gimbal die je op afstand 90 graden kunt kantelen, waardoor je nog meer vrijheid hebt bij het vastleggen van je luchtreis. Maar dat is nog niet alles. Deze drone is uitgerust met een optische flow sensor, waardoor hij veel stabieler vliegt en minder correcties nodig heeft. Hierdoor kun je je volledig concentreren op het vastleggen van de mooiste beelden zonder je zorgen te maken over de stabiliteit van de drone. Bovendien beschikt deze drone over obstakelontwijkingstechnologie, waardoor de kans op botsingen aanzienlijk wordt verminderd. Je kunt nu zonder zorgen door de lucht vliegen en genieten van een soepele en veilige vlucht. Met een vliegtijd van maar liefst 11 minuten per batterij zul je nooit meer genoegen hoeven te nemen met korte vluchten. En met de Ultra Fly More Combo, die wordt geleverd met 4 batterijen, kun je genieten van een totale vliegtijd van maar liefst 44 minuten! Dat is ruim voldoende tijd om de mooiste plekken te ontdekken en je creativiteit de vrije loop te laten.

Veelgestelde vragen over de Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten

Voor de Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten weegt 168 g.

Deze Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee FX4 Falcon Drone met dubbele camera geschikt voor kinderen en volwassenen Ultra Fly More Combo 44 minuten heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera