Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App

Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App door snel verder te lezen.

Specificaties Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

330 g

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

2 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

100 m

Omschrijving van de Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App

Met de Astilla Products Drone met Camera en opbergtas krijg je de ultieme vliegervaring! Deze compacte drone is perfect voor zowel beginners als ervaren vliegers. Je kunt de drone besturen met de meegeleverde afstandsbediening, maar ook met je smartphone via de handige app. Het maakt niet uit of je een iPhone of een Android-telefoon hebt, deze drone is geschikt voor beide! Een van de meest opvallende kenmerken van deze drone is de dubbele ultra HD camera. Met deze camera kun je verbluffende foto's en video's maken in 4K ultra HD beeldkwaliteit. Je kunt alles wat je vastlegt direct op je smartphone bekijken en delen met je vrienden en familie. Dankzij de dual camera kun je ook tegelijkertijd de omgeving en jezelf filmen, waardoor je unieke en dynamische beelden kunt maken. De Astilla Products Drone wordt geleverd met twee accu's, zodat je langer kunt vliegen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Bovendien wordt de drone geleverd in een handige opbergtas, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen naar al je avonturen. Of je nu wilt vliegen in het park, op het strand of in de bergen, met deze drone kun je overal spectaculaire luchtfoto's en video's maken. Dus, als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke drone met geweldige functies en een prachtige 4K ultra HD beeldkwaliteit, dan is de Astilla Products Drone de juiste keuze voor jou!

Veelgestelde vragen over de Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App

Voor de Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App weegt 330 g.

Deze Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App kunnen maximaal 100 m van elkaar af zijn. 

De Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App heeft een camera met 2 Megapixel.

De Astilla Products Drone met Camera en opbergtas Dual camera 2 accu's 4K Ultra HD beeldkwaliteit op App heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera