Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen

Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen door snel verder te lezen.

Specificaties Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

150 kg

Maximale snelheid

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

250 m

Omschrijving van de Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen

Ontdek de Boze® 4K Drone, de ultieme gebruiksvriendelijke vliegende fotograaf. Met zijn fantastische 4K-camera leg je adembenemende luchtopnamen vast. Met een vliegtijd van 15-20 minuten heb je meer dan genoeg tijd om de perfecte foto te maken. Deze drone is uitgerust met geavanceerde stabilisatietechnologie en GPS, waardoor je verzekerd bent van stabiele en vloeiende beelden. Dankzij het compacte en lichte ontwerp kun je deze drone gemakkelijk meenemen op al je avonturen. Of je nu gaat wandelen in de bergen, op het strand ontspant of een stad verkent, de Boze® 4K Drone zal je helpen om je wereld als nooit tevoren vast te leggen. Met drie meegeleverde batterijen hoef je je ook geen zorgen te maken over het snel leeglopen van de drone. Je kunt langere tijd genieten van het vliegen en het maken van prachtige opnames. Of je nu een ervaren dronepiloot bent of net begint, deze drone is geschikt voor iedereen. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en intuïtieve besturing kun je snel en eenvoudig leren vliegen. Maak je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren met de Boze® 4K Drone.

Veelgestelde vragen over de Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen

Voor de Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen weegt 150 kg.

Deze Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen heeft een maximale snelheid van .

De Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen kunnen maximaal 250 m van elkaar af zijn. 

De Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen heeft een camera met .

De Boze® 4K Drone Drone Met Camera Drone Met 4K Camera 4K/Gebruiksvriendelijk/3 Batterijen heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera