Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor

Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor door snel verder te lezen.

Specificaties Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor

Type drone

Mini-drone | Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

150 g

Maximale snelheid

25 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

12 Megapixel

Oplaadtijd

40 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

80 m

Omschrijving van de Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor

De Lipa KF-608 Quadcopter mini drone is de perfecte keuze voor beginners die op zoek zijn naar een leuke en betaalbare drone. Met zijn ingebouwde HD-camera kun je prachtige luchtfoto's en video's maken en deze direct bekijken op de handige bijbehorende app. Of je nu binnen of buiten wilt vliegen, deze mini-drone is geschikt voor beide omgevingen. Met de Lipa KF-608 Quadcopter mini drone kun je spelenderwijs leren vliegen en je vliegvaardigheden verbeteren. Dankzij de handige telefoonhouder kun je je smartphone eenvoudig bevestigen aan de afstandsbediening, zodat je altijd een duidelijk zicht hebt op wat je drone vastlegt. Bovendien kun je met de meegeleverde remote ook op afstand de drone besturen. Of je nu een beginner bent die net begint met het verkennen van de wereld van drones, of een ervaren piloot die op zoek is naar een compacte en draagbare drone met camera, de Lipa KF-608 Quadcopter mini drone is de ideale keuze. Met zijn indrukwekkende functies en gebruiksvriendelijke ontwerp zul je zeker genieten van urenlang vliegplezier en het vastleggen van prachtige beelden.

Veelgestelde vragen over de Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor

Voor de Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor weegt 150 g.

Deze Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor heeft een maximale snelheid van 25 km/h.

De Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor kunnen maximaal 80 m van elkaar af zijn. 

De Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor heeft een camera met 12 Megapixel.

De Lipa KF-608 Quadcopter mini drone Met HD camera Voor binnen buiten Mini drone Met app Telefoonhouder en remote Ook voor heeft een oplaadtijd van 40 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera