Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd

Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd door snel verder te lezen.

Specificaties Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

120 g

Maximale snelheid

18 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

1080 Megapixel

Oplaadtijd

90 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

110 m

Omschrijving van de Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd

Maak kennis met de Intelectro Drone met Camera, de ideale keuze voor beginners en kinderen die de wereld van bovenaf willen ontdekken! Deze adembenemende quadcopter is speciaal ontworpen voor mensen vanaf 14 jaar en weegt slechts 120 gram, waardoor hij uiterst geschikt is voor beginners om zonder enige moeite te vliegen. De Intelectro Drone wordt geleverd met niet één, maar twee oplaadbare batterijen, waardoor je tot wel 30 minuten lang kunt genieten van de ultieme vliegervaring (15 minuten per batterij). Dit betekent dat je genoeg tijd hebt om je omgeving vanuit een geheel nieuw perspectief te bewonderen en ongelooflijke luchtopnames te maken. Of je nu de prachtige natuur wilt verkennen, spectaculaire actieshots wilt vastleggen of gewoon plezier wilt hebben met je vrienden, de Intelectro Drone met Camera staat altijd voor je klaar. Met zijn intuïtieve bediening en stabiele vlucht zal deze drone je verbazen met zijn wendbaarheid en precisie. Waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de drones en ontdek jouw persoonlijke avontuur vanuit de lucht!

Veelgestelde vragen over de Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd

Voor de Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd weegt 120 g.

Deze Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd heeft een maximale snelheid van 18 km/h.

De Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd kunnen maximaal 110 m van elkaar af zijn. 

De Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd heeft een camera met 1080 Megapixel.

De Intelectro Drone met Camera Ontdek de Wereld van Bovenaf Perfecte Keuze voor Beginners/Kinderen 30 minuten Vliegtijd heeft een oplaadtijd van 90 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera