Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor

4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor door snel verder te lezen.

Specificaties 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

450 g

Maximale snelheid

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

4 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor

Deze opvouwbare drone, genaamd 4DRC, is een geweldig speelgoed voor zowel kinderen als volwassenen. Met zijn 1080P HD-camera kunt u prachtige beelden vastleggen en deze direct delen op uw favoriete sociale mediaplatforms. De camera heeft ook een instelbare hoek van 90°, zodat u het perfecte perspectief kunt vinden voor uw opnames. Daarnaast kunt u met de FPV Real-Time-transmissie functie de beelden in real-time bekijken via de bijbehorende app op uw smartphone of tablet. Deze drone biedt ook vele andere opwindende functies. Met zijn 360° draaifunctie en rolmogelijkheden kunt u spectaculaire luchtbewegingen maken. De cirkelvliegmodus maakt het vliegen nog aantrekkelijker. Daarnaast kunt u met de app een exacte vliegroute definiëren op de kaart, waardoor u unieke en opwindende vliegervaringen kunt beleven. De drone kan zelfs worden bediend door simpelweg uw smartphone omhoog of omlaag te bewegen, dankzij de zwaartekrachtsensor. Dit maakt het vliegen met de drone nog intuïtiever en leuker. De 4DRC drone is ook zeer draagbaar. Hij kan eenvoudig worden opgevouwen tot een compacte vorm en past gemakkelijk in een rugzak. Dit maakt het de ideale metgezel voor op reis. Bovendien wordt de drone geleverd met 2 modulaire batterijen, waardoor u tot wel 30 tot 35 min.

Veelgestelde vragen over de 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor

Voor de 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor weegt 450 g.

Deze 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor heeft een maximale snelheid van .

De 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor heeft een camera met 4 Megapixel.

De 4DRC Opvouwbare Drone-met 1080P HD-camera-Drone voor Kinderen en Volwassenen-Afstandsbediening RC quadcopter voor heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera