Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief door snel verder te lezen.

Specificaties Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

200 g

Maximale snelheid

30 km/h

Videoresolutie

Aantal megapixels

Oplaadtijd

30 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

Omschrijving van de Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Ben je op zoek naar een fantastische drone waarmee je adembenemende beelden kunt vastleggen en urenlang plezier kunt hebben? Dan is onze Extreme Drone met 4K Camera precies wat je nodig hebt! Deze hoogwaardige drone is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Met de meegeleverde afstandsbediening of via de speciale app op je smartphone kun je de drone eenvoudig besturen. De 4K Camera zorgt ervoor dat je haarscherpe beelden kunt maken, die je vervolgens gemakkelijk kunt bekijken en delen met vrienden en familie. Maar dat is nog niet alles! Deze drone heeft ook enkele indrukwekkende vliegfuncties, zoals een 360 graden rol, race modus, headless modus en een zweef modus. Hiermee kun je niet alleen spectaculaire trucs uitvoeren, maar ook vloeiende en stabiele beelden vastleggen. De Extreme Drone met 4K Camera wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Naast de drone zelf, ontvang je ook een oplaadbare batterij, een USB-oplaadkabel, reservepropellers en een handleiding. Met deze complete set ben je helemaal klaar om de wereld van drones te ontdekken en je creativiteit de vrije loop te laten. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen Extreme Drone met 4K Camera en geniet van eindeloos plezier en prachtige beelden!

Veelgestelde vragen over de Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief

Voor de Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief weegt 200 g.

Deze Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een maximale snelheid van 30 km/h.

De Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief kunnen maximaal van elkaar af zijn. 

De Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een camera met .

De Extreme Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen Inclusief heeft een oplaadtijd van 30 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera