Search
Close this search box.
  1. drones
  2. F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten

F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten door snel verder te lezen.

Specificaties F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

230 g

Maximale snelheid

25 km/h

Videoresolutie

4K

Aantal megapixels

2 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

200 m

Omschrijving van de F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten

De F89 drone met 4K camera is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fotografen en videografen. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit legt deze drone moeiteloos adembenemende luchtopnames vast, zowel binnen als buiten. Of je nu een beginner bent of een ervaren piloot, deze drone is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en biedt urenlang plezier en verkenning. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening en de mogelijkheid om je smartphone te gebruiken via de app, kun je de drone op afstand besturen en genieten van een meeslepende vluchtervaring. Met de verschillende vliegfuncties, zoals de 360 graden rol, race modus, headless modus en zweef modus, kun je je creativiteit de vrije loop laten en unieke beeldmateriaal vastleggen. Daarnaast is de F89 drone uitgerust met geavanceerde stabilisatietechnologie, waardoor je scherpe en trillingvrije beelden kunt maken. Met een batterijduur van maar liefst 60 minuten kun je vol vertrouwen op pad gaan en de wereld vanuit een nieuw perspectief ontdekken. Met de F89 drone met 4K camera ben je verzekerd van professionele kwaliteit en eindeloos plezier.

Veelgestelde vragen over de F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten

Voor de F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten weegt 230 g.

Deze F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten heeft een maximale snelheid van 25 km/h.

De F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten heeft een 4K videoresolutie.

De afstandsbediening en de  F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten kunnen maximaal 200 m van elkaar af zijn. 

De F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten heeft een camera met 2 Megapixel.

De F89 Drone met 4K Camera Drone met Camera voor Buiten/Binnen Mini Drone Drone voor Kinderen/Volwassenen 60 Minuten heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera