Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem

Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem door snel verder te lezen.

Specificaties Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem

Type drone

Mini-drone

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

150 g

Maximale snelheid

5 km/h

Videoresolutie

Geen

Aantal megapixels

0 Megapixel

Oplaadtijd

15 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

50 m

Omschrijving van de Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem

De Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone is de nieuwste innovatie in drone-technologie. Met deze drone kun je hem bedienen met alleen je stem! Het is een ongelooflijk spannende en gebruiksvriendelijke manier om de lucht in te gaan en de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief te bekijken. Met deze drone kun je gemakkelijk je stem gebruiken om verschillende opdrachten en manoeuvres uit te voeren. Of je nu wilt opstijgen, landen, naar links of rechts wilt gaan, de drone zal je commando's begrijpen en uitvoeren. Dit maakt het vliegen met deze drone zowel leuk als eenvoudig, zelfs voor beginners. Daarnaast biedt de Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone ook een aantal geweldige functies, zoals een HD-camera waarmee je adembenemende luchtfoto's en video's kunt maken. Leg je meest memorabele momenten vast en deel ze met vrienden en familie. Met de ingebouwde hoogtemeter kan de drone ook op een vaste hoogte zweven, zodat je je kunt concentreren op het maken van de perfecte opname. Deze drone is perfect voor zowel volwassenen als kinderen en is een geweldig cadeau voor elke drone-liefhebber. Met zijn eenvoudige bediening en geavanceerde functies is de Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een unieke en opwindende vliegervaring.

Veelgestelde vragen over de Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem

Voor de Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem weegt 150 g.

Deze Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem heeft een maximale snelheid van 5 km/h.

De Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem heeft een Geen videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem kunnen maximaal 50 m van elkaar af zijn. 

De Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem heeft een camera met 0 Megapixel.

De Sky Rover Radiografische bestuurbare Voice Command Drone. Dus bedienbaar met je stem heeft een oplaadtijd van 15 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera