Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen

Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen door snel verder te lezen.

Specificaties Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

166 g

Maximale snelheid

10.8 km/h

Videoresolutie

HD Ready

Aantal megapixels

0.9 Megapixel

Oplaadtijd

120 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

120 m

Omschrijving van de Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen

Maak kennis met de Killerbee X5 Blackhawk drone, een ware sensatie sinds het begin van Killerbee RC. Dit model behoort tot de best verkochte drones en is daarom de ideale keuze voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke drone. De Killerbee X5 is uitgerust met een dubbele camera, waardoor je prachtige foto's en video's kunt maken vanuit verschillende hoeken. Of je nu buiten in de natuur bent of binnen in een grote ruimte, deze drone is geschikt voor elke situatie. De toevoeging van een optical flow sensor zorgt ervoor dat de drone stabiel blijft vliegen en minder correcties nodig heeft. Dit maakt het vliegen een stuk eenvoudiger, zelfs voor beginners. Met een vliegtijd van 20 minuten per batterij kun je lang genieten van je vliegavonturen. En met de fly more combo ontvang je maar liefst 3 batterijen, waardoor je in totaal 60 minuten kunt vliegen! Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat de batterij leeg raakt tijdens het verkennen van de lucht. De Killerbee X5 Blackhawk drone is de perfecte metgezel voor iedereen die graag de wereld vanuit een ander perspectief wil ervaren. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin of een nieuwe hobby wilt ontdekken, deze drone biedt eindeloze mogelijkheden. Durf jij de lucht te verkennen met de Killerbee X5?

Veelgestelde vragen over de Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen

Voor de Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen weegt 166 g.

Deze Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen heeft een maximale snelheid van 10.8 km/h.

De Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen heeft een HD Ready videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen kunnen maximaal 120 m van elkaar af zijn. 

De Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen heeft een camera met 0.9 Megapixel.

De Killerbee X5 Drone Quad Drone met camera voor buiten en binnen met optical flow Drone voor kinderen en volwassenen heeft een oplaadtijd van 120 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera