Search
Close this search box.
  1. drones
  2. Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen

Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen door snel verder te lezen.

Specificaties Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Fun

Gewicht drone

0.2 kg

Maximale snelheid

15 km/h

Videoresolutie

Aantal megapixels

Oplaadtijd

30 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

Omschrijving van de Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen

De Mini Drone Drone Drone voor Kinderen is een absolute must-have voor jonge avonturiers! Met zijn kleurrijke regenboogontwerp en twee oplaadbare batterijen biedt deze drone urenlang spannend vliegplezier. Maar dat is niet alles! We hebben ook speciale bescherming om de propellers heen toegevoegd, zodat ze niet kapot gaan en de drone extra veilig is. Of je nu binnen of buiten wilt vliegen, deze Mini Drone is perfect geschikt voor beide. Dankzij zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk te manoeuvreren en kan hij moeiteloos door de lucht zweven. Met een reikwijdte van 30 meter kun je de drone probleemloos besturen en coole stunts uitvoeren. Met de twee oplaadbare batterijen kun je dubbel zo lang genieten van je vliegavonturen. Laad gewoon de ene batterij op terwijl je de andere gebruikt en je bent klaar om weer de lucht in te gaan. Dankzij de eenvoudige bediening is deze drone ook geschikt voor beginners. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Mini Drone Drone Drone voor Kinderen in huis en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de wereld vanuit de lucht verkent!

Veelgestelde vragen over de Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen

Voor de Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen heeft de volgende toepassing: Fun.

Deze Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen weegt 0.2 kg.

Deze Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen heeft een maximale snelheid van 15 km/h.

De Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen heeft een videoresolutie.

De afstandsbediening en de  Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen kunnen maximaal van elkaar af zijn. 

De Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen heeft een camera met .

De Mini Drone Drone Drone voor Kinderen Drone Kinderen Rainbow 2x Oplaadbare Batterijen heeft een oplaadtijd van 30 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera