Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. drones
  2. SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

5/5

Gek op fotograferen en video’s maken en wil je deze vanuit een ander perspectief schieten? Schaf dan een drone met camera aan. Zo maak je de mooiste beelden vanuit de lucht, een extra touch aan je portfolio of een leuke bezigheid voor je hobby. Bekijk alle specificaties van deze SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera door snel verder te lezen.

Specificaties SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

Type drone

Quadcopter

Vliegbewijs vereist?

Nee

Toepassing van de drone

Foto/video

Gewicht drone

245 kg

Maximale snelheid

35 km/h

Videoresolutie

Full HD

Aantal megapixels

4 Megapixel

Oplaadtijd

60 minuut

Maximale afstand afstandsbediening

250 m

Omschrijving van de SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

De SefSay P8 drone is een revolutionaire drone die perfect is voor buitengebruik. Met zijn dubbele camera en obstakel ontwijkingstechnologie zorgt deze drone voor indrukwekkende luchtopnames zonder enige belemmering. De drone is uitgerust met een verbeterde accu, waardoor je nu twee keer zo lang kunt vliegen voordat je hem moet opladen. Dit betekent meer tijd om te genieten van het verkennen van adembenemende landschappen en het vastleggen van onvergetelijke momenten vanuit de lucht. Een opwindende nieuwe functie van de SefSay P8 is de mogelijkheid om de camera op afstand te draaien. Hierdoor kun je gemakkelijk je opnamehoek aanpassen en de perfecte foto's en video's maken. Of je nu een professionele fotograaf bent die prachtige panorama's wil vastleggen, of gewoon een hobbyist die graag creatieve beelden wil maken, de SefSay P8 drone biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt. Bovendien wordt de SefSay P8 drone geleverd met twee accu's, zodat je langer kunt vliegen zonder onderbrekingen. Daarnaast wordt hij geleverd met een handige opbergtas, waardoor je de drone gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu op reis bent, avontuurlijke activiteiten onderneemt of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de natuur, met de SefSay P8 drone ben je altijd klaar om spectaculaire beelden vast te leggen. Voel de vrijheid van het vliegen en ontdek nieuwe perspectie.

Veelgestelde vragen over de SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera

Voor de SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera is een vliegbewijs vereist: Nee.

Deze SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft de volgende toepassing: Foto/video.

Deze SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera weegt 245 kg.

Deze SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een maximale snelheid van 35 km/h.

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een Full HD videoresolutie.

De afstandsbediening en de  SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera kunnen maximaal 250 m van elkaar af zijn. 

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een camera met 4 Megapixel.

De SefSay P8 Drone Drone met camera Obstakel ontwijking Drones Mini drone Drone met camera voor buiten Drones met camera heeft een oplaadtijd van 60 minuut.

Ontdek nog meer drones met camera